Kiinteistön huoltotarvekartoitus™

Kattaako nykyinen kiinteistönhuolto taloyhtiönne tarpeet aukottomasti?

Tarkista taloyhtiön kunto kiinteistön huoltotarvekartoituksella!

Korjausten ennakointi ja ajankohtainen tieto taloyhtiön kunnosta ovat edellytyksenä taloudelliselle ja suunnitelmalliselle kiinteistön ylläpidolle. Tantereen kattava kiinteistön huoltotarvekartoitus näyttää taloyhtiön käyttökunnon aukottomasti ja helpottaa etenkin isoissa yhtiöissä hallituksen ja isännöitsijän työtä.

Voimassa olevista kiinteistönhuoltosopimuksista huolimatta jokaisesta tarkastamastamme kohteesta on löytynyt huomattavan paljon puutteita. Saatte
kauttamme tarkan ja puolueettoman huoltotarvekartoituksen, jonka avulla parannetaan asukkaiden turvallisuutta ja ehkäistään hoitamatta jääneiden vikojen aiheuttamat yllätysvahingot.

Puolueettoman huoltotarvekartoituskierroksen ja raportin avulla huomiota vaativat asiat saadaan tuotua laadukkaasti mutta vaivattomasti esille myös taloyhtiön hallitukselle.

Huoltotarvekartoitus sisältyy kaikkien asiakkaidemme taloyhtiön kiinteistöhuoltosopimuksiin. Sen voi tilata myös erillisenä palveluna.

Kiinteistön huoltotarvekartoitus yhtiön sisätiloissa

Kartoituskierroksella tarkastetaan yhtiön yleiset tilat ja tekniset tilat sekä havainnoidaan ja dokumentoidaan taloyhtiössä olevat viat, puutteet ja huoltoa vaativat asiat.

Kartoituskierroksesta laaditaan kattava kuvallinen raportti, johon kirjataan myös mahdolliset lisähuomiot ja parannusehdotukset kohteelle. Samalla voidaan tarkastaa asiakkaan erikseen ilmoittamat erillistilat, kuten tyhjät liiketilat.

Kiinteistön huoltotarvekartoitus yhtiön piha-alueella

Ulkoalue kierroksella tarkastetaan aluevarusteiden kunto, piha-alueiden siisteys sekä havainnoidaan kasvillisuuden ja puuston vaikutukset kiinteistön käyttöön ja julkisivuun.

Kiinteistön huoltotarvekartoituksen hinta

250 € / yhtiö + tarkastuskierrokseen kuluva aika. 

Tarkastuskierroksesta veloitetaan 25 € / alkava puoli tuntia. Hinnat sis. alv. 24 %

Lataa sähköpostiisi malliraportti:

Lataamalla raportin hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Ota yhteyttä

Jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää taloyhtiön kiinteistöhuollosta tai huoltotarvekartoituksesta, ole yhteyksissä!

Sami Seppänen
yrittäjä
040 180 5935

Juho Joki-Tokola
yrittäjä
040 180 6087

Tutustu myös kattaviin kiinteistön huoltopalveluihimme!