Referenssi

As Oy Kitiniitynkatu 9-11, Tampere

  • Valmistunut vuonna 1971

  • Talojen lukumäärä 3

  • Huoneistojen lukumäärä 134

Kuvassa isännöitsijä Arto Stenroth sekä taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Savilahti (oik.).

Kiinteistöpalvelu Tantereen vahvuudet ovat työmoraali ja luotettavuus

Tampereella Kitiniitynkadulla kiinteistöpalvelu Tantereen toiminta tunnetaan yrityksen alkuajoista.

Taloyhtiö solmi ensimmäisten joukossa kiinteistönhuoltosopimuksen yrityksen kanssa.

– Tantere on nyt viisivuotias, ja tuonut kiinteistönhuoltoalalle paljon uutta. Hyvä työnjälki ja laadukas asiakaspalvelu ei ole tällä alalla itsestäänselvyys, isännöitsijä Arto Stenroth kertoo

– Asun taloyhtiössä, eikä Tantereen luotettavuudessa ei ole tapahtunut notkahdusta kasvusta huolimatta. Yrityksen työmoraali on varmasti yksi parhaimpia, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Savilahti komppaa.

Luotettavuus työn takeena

Savilahti ja Stenroth korostavat Tantereen ja taloyhtiön välistä luottamusta kiinteistönhuollossa. Taloyhtiön hallituksen tehtävä on pitää kiinteistö hyvässä kunnossa, jotta asuntojen arvo säilyy. Stenrothin ja Savilahden oman työn lisäksi kiinteistöhuoltoyhtiöllä ja toimivalla yhteistyöllä on onnistumisessa iso rooli.

Sekä taloyhtiön sisäinen hallinta että kiinteistönhoito koskettavat isossa yhtiössä useita satoja ihmisiä. Isännöitsijä on nopeasti ikävässä välikädessä asukkaiden suuntaan, jos huoltoliike ei hoida töitään ajallaan.

Koskaan isännöitsijähistoriassani ei ole mennyt näin hyvin kiinteistöhuoltoyhtiön kanssa.

– Koskaan isännöitsijähistoriassani ei ole mennyt näin hyvin kiinteistöpalvelun kanssa. Kun Tanteretta pyytää tekemään jonkun asian, se hoituu aina. Todennäköisesti Tantere on hoitanut jo pienimmät asioista pois ennen kuin ehdin kuitata raportin, myöntää Stenroth.

– Kun käymme asioita yhdessä läpi Tantereen kanssa, tärkeintä on ajatella asioista samalla tavalla ja löytää toimiva yhteistyö, Savilahti luonnehtii.

Tantereen palvelulupaus pitää

As oy Kitiniitynkadusta on pidetty hyvää huolta. Kaikki isot remontit, kuten hissit, lämmöneristys, julkisivu- ja kattoremontti sekä putket on uusittu.

Nyt Tantere huolehtii, että paikat myös pysyvät kunnossa ja piha-alue turvallisena.

Sekä asukkaille että osakkaille on tärkeää, ettei taloyhtiössä makseta turhasta vaan asiat hoidetaan sovitusti ja ajallaan. Tantereen palvelulupaus on pitänyt.

– Jos työ ei hoidu kolmessa päivässä, he tekevät sen ilmaiseksi. Kertaakaan emme ole joutuneet vaatimaan Tantereelta yhtään mitään. Asiakkaan näkökulmasta myös uuden työntekijän tulee pitää työn laadusta kiinni samalla tapaa kuin perustajakaksikko pitää, linjaa Stenroth.