Referenssi

As Oy Kitiniitynkatu 9-11, Tampere

  • Valmistunut vuonna 1971

  • Talojen lukumäärä 3

  • Huoneistojen lukumäärä 134

Kuvassa hallituksen puheenjohtaja Jari Savilahti sekä taloyhtiön isännöitsijä Arto Stenroth (oik.).

Toimissaan ripeä huoltoyhtiö pitää lupauksensa

As Oy Kitiniitynkatu 9-11 Tampereella sijaitsee metsäisellä alueella Sääksjärven ja Särkijärven välissä. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 1971. Kolmessa talossa on yhteensä 134 asuntoa.

Parkkipaikat ja autokatokset sijaitsevat ylempänä ja talot alhaalla rinteessä. Huomattavien korkeuserojen lisäksi pihassa on paljon puustoa ja nurmialuetta, mikä tekee toiminnasta huoltoyhtiön näkökulmasta työläämpää.

– Jos Tantere on luvannut jotain hoitaa, homma tulee aina myös hoidetuksi, kertoo Arto Stenroth.

Stenrothin mukaan Tantere erottuu edukseen hyvällä asiakaspalvelulla ja kehittämällä perinteistä alaa. Esimerkiksi raportointi on erinomainen työväline ja iso apu taloyhtiön hoidossa.

– Tällä hetkellä raportointi on tiheämpää, koska Tantere huolehtii myös juuri valmistuneen putkiremontin jälkitöistä. Muutamankin kerran olen vasta ehtinyt ajatella jotain tekemätöntä hommaa, kun Tantereelta on tullut jo ehdotus hoitaa kyseinen asia kuntoon, Stenroth kertoo.

Jari Savilahti kertoo raportoinnin näkyvän suoraan taloyhtiön kunnossa, joka pysyy hyvänä säännöllisellä tarkkailulla ja asioiden välittömällä hoitamisella.

– Tämä vaikuttaa taloyhtiön turvallisuuteen ja asumismukavuuteen sekä sitä kautta yleiseen asukastyytyväisyyteen, listaa Savilahti.

Hyviä huoltomiehiä tarvitaan

Raporit, takuut ja töiden ennakointi kertovat siitä, että Tantere luottaa omaan ammattitaitoonsa ja haluaa tehdä asiat helpommaksi asiakkaalle.
– Hyviä huoltomiehiä tarvitaan. Juholle ja Samille voi mennä juttelemaan samanlaisella luottamuksella kuin entisajan talkkarille. Taloyhtiössä on myös iäkkäämpiä asukkaita, ja on ilo huomata, että yhteys ja luottamus myös Tantereen ja asukkaiden välillä toimii, Savilahti kiittelee.

Stenrothin mukaan hyvä, omatoiminen ja luotettava huoltoyhtiö säästää isännöitsijän aikaa ja helpottaa omaa työtä.
– Huoltoyhtiö tekee työtä, jota aina ei huomaa, mutta joka on äärimmäisen tärkeää kiinteistön arvon säilymisen kannalta. Tantereella on sopivasti ammattiylpeyttä, toteaa Stenroth.

– Tantereen palvelulupauksen mukaan saamme laskutettavan työn ilmaiseksi, jos tehtäväksi luvattu työ jää tekemättä. Näin ei ole koskaan käynyt, naurahtaa Savilahti.