Yrittäjäesittely

Sami ja Juho

Sami Seppänen

  • Ikä 42
  • Perhe vaimo ja lapsi
  • Kiinteistöhuoltoalalla 16 vuotta

”Olemme ainoa toimija Tampereella, joka tekee kuukausittaiset huoltotarvekartoituskierrokset asiakkailla.”

Vastaan taloyhtiöiden teknisestä huollosta. Asiakaspalvelu on siinä mielessä intohimoni, että tykkään auttaa ihmisiä ja etenkin ratkaista ongelmia.

Olemme halunneet luoda kiinteistöhuoltoon läpinäkyvän ja asiakasta lähellä olevan liiketoimintamallin. Tantereen palvelukuvaukset tehdään realistisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Myymme vain sitä, mitä asiakas aidosti tarvitsee.

”Alkaa ahdistaa, jos asiakkaan kohteessa paikat eivät ole kunnossa.”

Asiakkaamme ovat taloyhtiöitä, vaikka päivittäisen työmme teemme asukkaiden viihtyvyyden ja hyvän asumisen laadun eteen. Kehitämme kiinteistöhuoltoa asukasnäkökulmasta ja huomioimme palvelunkehityksessä myös työntekijöiden jaksamisen ja työssä viihtymisen.

Saamme hyvää palautetta kuukausikierroksista ja raportoinnista. Raportointi helpottaa hallituksen ja isännöitsijän työtä, mahdollistaa ison datan keräämisen sekä kiinteistön laadukkaan ylläpidon pienellä kustannuksella. Rapistumista ei pääse tapahtumaan koska kierrämme, valvomme ja raportoimme.

Meillä on omanlainen kunnianhimo kiinteistöhoidossa. Suomessa on vanha talokanta ja korjausvelka kasvaa. Alkaa ahdistaa, jos asiakkaan kohteessa paikat eivät ole kunnossa.

Työn vastapainoksi laskettelen ja liikun luonnossa. Valokuvauksen ohessa olen aloittanut äänipankin keräämisen eli äänitän ja talletan erilaisia luonnon ääniä.

Juho Joki-Tokola

  • Ikä 33
  • Perhe vaimo ja kaksi lasta
  • Kiinteistöhuoltoalalla 15 vuotta

”Teemme mitä lupaamme, vaikka se vaatisikin vähän enemmän joustoa.”

Vastaan Tantereella kiinteistöjen ulkokunnossapidosta eli piha-alueista, rakennuksista ja kulkureiteistä. Organisoin työt tiimille, jonka lisäksi olen päivittäin mukana suorittavassa portaassa.

Olemme asiakkaalle helppo ja hyvin tavoitettavissa oleva kiinteistöhuoltoyhtiö, joka hoitaa työnsä laadukkaasti. Meidät saa kiinni yhdellä soitolla. Luomamme läpinäkyvä tiimityöskentelymalli toimii hyvin, ja helpottaa myös rekrytointia.

Näen kiinteistöhuoltoalalla paljon kehitettävää ja haluamme pysyä tämän kehityksen kärjessä. Palvelukehityksen lisäksi alaan tulee vaikuttamaan lähitulevaisuudessa vahvasti esimerkiksi konekehitys, kun ureakoneiden oheen tulee sähkökäyttöisiä työkoneita.

”Keräämme jatkuvaa dataa asiakkaistamme luodaksemme uusia ja tehokkaampia toimintamalleja.”

Seuraamme toiminnanohjausjärjestelmässä myös kolmannelle osapuolelle välitettäviä töitä huolehtien niiden valmistumisesta. Kerran vuodessa teemme kattavan ulkoaluekierroksen, jonka pohjalta laaditaan vika- ja toimenpideraportti.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme palvelujamme asiakasnäkökulma edellä.
Jos taloyhtiöön on tulossa piharemontti, suosittelemme kysymään myös huoltoyhtiön näkemyksen asiaan, jotta lopputuloksesta tulee kaikkien kannalta mahdollisimman hyvä.

Minulle työn vastapaino on luonto. Harrastan metsästystä ja vietän vuosittain viikon pari Pohjois-Pohjanmaalla pienriistan, eli lähinnä lintujen perässä luonnossa liikkuen. Irtiotto tasapainottaa mukavasti yrittäjäarkea.