Meistä

Tantere tuo laatua, läpinäkyvyyttä ja yksilöllisyyttä kiinteistönhoitoon

Laatu

Olemme laittaneet kiinteistönhoidon toimintatavat uusiksi tekemällä palvelusta parempaa. Olemme asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija ja paremman arjen puolestapuhuja. Työllämme on 100 % takuu. Kehitämme olemassa olevia palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja luomme uusia palveluita tarpeiden perusteella.

Yksilöllisyys

Huomioimme palveluissamme asukkaan oman aikataulun. Perinteisten talonmiespalveluiden sijaan erittelemme huollon ja ylläpidon. Tekninen huoltomme huolehtii kiinteistöjen korjausta vaativista töistä. Ylläpitopalvelumme sisältävät taloyhtiön puhtaus- ja kunnossapitotyöt eli ulkoalueiden siisteydestä huolehtimisen, lumityöt, hiekoituksen ja konetyöt.

Läpinäkyvyys

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat halutessaan seurata kiinteistön huolto- ja kunnossapitotehtäviä reaaliajassa käyttöliittymän avulla.

Olemme avoimia ja rehellisiä. Huoltosopimuksessa mainituissa töissä on toimitustakuu. Jos töitä ei suoriteta sovitussa aikataulussa, teemme työn veloituksetta.

Ekologisuus

Kehitämme yritystä ja asiakaspalvelua ekologiset arvot edellä. Pyrimme jatkuvasti kohti ympäristöystävällisempiä ratkaisuja kiinteistönhoidossa.

”Mikään ei ärsytä tai häiritse kun tietää, että Tantere hoitaa hommansa.”
– Tyytyväinen asiakas