Referenssi

As Oy Koivistontien Rintamamiestalot, Tampere

  • Rakennettu vuosina 1961 ja 1963

  • Talojen lukumäärä 9

  • Asuinhuoneistoja 138 sekä
    vuokrattavia liike- ja varastotiloja

Kuvassa taloyhtiön isännöitsijä Timo Antila sekä hallituksen puheenjohtaja Cristian Seres (oik.).

Läpinäkyvyys lisää luottamusta

As Oy Koivistontien Rintamamiestalojen yhdeksän kerrostalon yhtiössä huomaa kaikesta, että yhtiöstä on pidetty hyvää huolta. Julkisivut on remontoitu, ikkunat uusittu sekä viemärisaneeraukset, putkiremontit ja salaojitukset hoidettu asianmukaisesti kuntoon.

Talot sijaitsevat kahdella puolella Koivistontietä. Kolmesta tontista yhdistettyä piha-aluetta on hoidettavana yhteensä 18 917 neliötä.

Viimeiset puolitoista vuotta Tantere on vastannut yhtiön kiinteistönhoidosta. Huolenpito näkyy ensimmäisenä pihapiirissä, missä pihatyöt hoidetaan viimeistellysti ja ajallaan.

Työmoraali kohdillaan

Timo Antilan mukaan sekä isännöinnissä, siivouksessa että huollossa palvelu henkilöityy nykyään yrityksen sijaan ihmiseen.

Ennen yhteistyön alkua Sami ja Juho kävivät esittäytymässä ja kertomassa toiminnastaan kasvotusten hallituksen kokouksessa.

– Tiesin heidän työmoraalinsa aikaisemmista kohteista ja sen takia uskalsin heitä hallitukselle suositella. Valintaa ei ole tarvinnut katua, Antila kertoo.
– Pienenä huoltoyhtiönä Tantere tarjoaa personoitua palvelua, joka huomioi asukkaiden tarpeet, luonnehtii Cristian Seres.

Huoltokirjan tehokas käyttö

Vaikutuksen on tehnyt esimerkiksi huoltokirjan tehokas käyttö sekä kuukausiraportointi. Tantere kiertää kuukausittain läpi kaikki yleiset tilat, ja listaa havainnot raporttiin. Mikäli kyseessä on isompi, kustannuksia aiheuttava puute, kirjataan se kuvan kanssa.
– Raportointi ja huoltokirja tekevät työstä selkeää ja läpinäkyvää. Alussa lisätöihin meni enemmän aikaa puutteita ja epäkohtia korjatessa, ja niistä tuli toki lisäkustannuksia. Nyt kun olemme olleet toista vuotta yhdessä, kuukausiraportit ovat lyhyitä ja hoidettavana on vain muutama asia, kertoo Antila ja sanoo laskutuksen kättelevän suoraan huoltokirjan kanssa.

Taloyhtiön hallituksen mukaan huolto on saatu sille tasolle, missä sen hyvin hoidetussa yhtiössä pitääkin olla.

– Työt hoituvat myös huoltomiesten loma-aikoina tasaisen laadukkaasti. Lisäksi Tantere tekee tarpeen mukaan pieniä remontteja myös asukkaille, jotka ovat omatoimisesti yhteydessä huoltoyhtiöön, Cristian Seres kertoo.

Aitoa huolehtimista asiakkaista

Palautetta hyvästä asumisviihtyvyydestä sekä toimivasta huollosta ja isännöinnistä on tullut myös vuokralaisilta mikä on taloyhtiöissä isännöitsijän mukaan harvinaista.

Taannoin yhtiössä oli ikävä putkivuoto, joka aiheutti vesivahinkoa useassa päällekkäisessä asunnossa sekä kellarissa.

– Vahingon keskellä oli mukava huomata, että Juho oli mukana huolehtimassa korjausta alulle vesivahinkofirman edustajan kanssa ja tiedotti minulle tilanteen etenemisestä.

Tantere välittää ja huolehtii aidosti asiakkaistaan. Jos jotain isoa vahinkoa sattuu, he ovat mukana niin kauan, että asia lähtee rullaamaan kohti ratkaisua, Antila päättää.